Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Flippin Patties σε μαθαίνει πώς να τρως smash burger

H νέα άφιξη στην πόλη και τα υπέρτατα νόστιμα μυστικά της!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024

Ο μυστηριώδης όρος «ghost kitchen», έχει κάνει τη δυναμική του εμφάνιση στο λεξιλόγιο αλλά και στα γαστρονομικά δρώμενα του νησιού τα τελευταία χρόνια, χαρίζοντάς πίσω από το πέπλο μυστηρίου, πολύ ενδιαφέρουσες γευστικές εμπειρίες. Σε αυτό βέβαια καταλυτικό ρόλο παίζουν οι πολύ αξιόλογες προσπάθειες των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις περισσότερες κουζίνες-φαντάσματα.

Μια τέτοια, ενδιαφέρουσα γευστικά περίπτωση αποτελεί και το ολοκαίνουριο Flippin Patties στη Λευκωσία, που φέρνει στην πόλη street food με προσεγμένη υπόσταση και... "smash" κουλτούρα!

IMG_3405.jpeg

Το Flippin Patties λοιπόν, αναμένεται να εξελιχθεί στο νέο talk of the town για την πρωτεύουσα καθώς η ποιότητα των smashed burgers του διαφημίζεται κυριολεκτικά από στόμα σε στόμα και δικαίως, καθώς σπάνια πετυχαίνεις τόσο καλή ισορροπία σε ποιότητα γεύση και τεχνικές σε ένα street food project.

Το μενού περιεκτικό και προσεγμένο, μας προτείνει 4 διαφορετικές επιλογές σε fried chicken burgers (Flippin Chicken Burger, Honey Chicken Burger, BBQ Chicken Burger και Hot Chicken Burger), 4 πολύ ενδιαφέρουσες εκδοχές του chicken wraps (Flippin Wrap, Honey Wrap, BBQ Wrap, Hot Wrap) και 5 πολύ λαχταριστά beef burgers, όλα κλεισμένα σε ολόφρεσκα, αφράτα ψωμάκια, που φτιάχνουν οι ίδιοι καθημερινά στον χώρο τους. Πέραν αυτών στο μενού του θα βρεις ακόμα ορεκτικά όπως onion rings και wings, καθώς επίσης και φρέσκες κυπριακές πατάτες τηγανητές, σκέτες, με τυρί ή με μπέικον, αλλά και σος για να συνοδεύσεις το φαγητό σου, με τη μια εξ αυτών να είναι signature.

IMG_3399.jpeg

Όσον αφορά στα burgers, που είναι και ο πρωτατγωνιστής του μενού, αυτά είναι smashed, δηλαδή "πατημένα" και φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες! Επίλεξε λοιπόν ανάμεσα στο Flippin Beef Burger, με 125γρ. μπιφτέκι, τo signature flippin sauce, μαρούλι iceberg, ντομάτα, τουρσί και τραγανό κρεμμύδι, το Honey Beef Burger, με 125γρ. μπιφτέκι, honey shack sauce, τραγανό κρεμμύδι, ντομάτα τουρσί, το BBQ Beef Burger, με 125γρ. μπιφτέκι, BBQ, τραγανό κρεμμύδι και τουρσί. Δοκίμασε ακόμα το πολύ καυτό, Hot Beef Burger, με 125γρ. μπιφτέκι, hot sauce, τραγανό κρεμμύδι, πιπεριά τσίλι και τουρσί αλλά και το Hot Dog, με κέτσαπ, μουστάρδα, πίκλες και τραγανό κρεμμύδι.

Σημείωσε μάλιστα ότι το Flippin Patties μπορείτε να το βρείτε στις πλατφόρμες Wolt και Foody, και ότι υπάρχει και προσφορά για 1+1 δωρεάν στα beef burger.

Ακολούθησε το Flippin Patties και στο instagram, στο @flippin.patties.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close